Saturday, 10 September 2016

Luahan sengal.

Assalamualaikum n salam sejahtera....

Maaf terlebih dahulu....entering yg sebelom2 nie terpaksa saya lupuskan...sebab2nya...salah satunya adalah saya nk move on...alaaaa kalau nk move on pun, apa salahnya simpan je entering lama...mesti ada yg akan berkata2 seperti itu...hehhehe aku dah tahu, mesti ada yg akan ckp mcm tu nanti, biasalah lumrah alam n alam sekitar...hahhaha apalah...alam sekitar pun masuk...dia x bersalah tau hahhahha.....arini kepala aku masuk air...mungkin sebab minum byk air, jadilah sengal mcm nie hehehhe sory ye guys...aku memang macam nie...laktak lah org nk ckp apa...ada aku peduli...yg aku peduli adalah perut aku bila lapar....kalau lapar...org pun aku bole mkn...yeke?? aku balik persoalkan soalan aku tu...hahhaha...memang sah dh masuk air....

Sebenarnya...aku nk citer lain...lain lak mukadimah yg aku sampaikan....hahhah...byk benor iklan...ayat tu selalu jadi bahan kawan aku...bila terjadinya citer2 hot yg nk di ceritakan..sama ada aku atau kwn aku yg start dulu...(You know who I'm talking about".) maybe dia (kwn aku) akan baca...hahhaha main firasat lak....hahhahha, Ok, let start, adeh lupa lak...oh ye, citer yg bertajuk "HOBI ATAU KEMAHIRAN"...entahlah tiba2 nk buat entering tajuk tu....bunyi mcm xbest...tapi belasah jelah....sebab otak n kepala dh masuk air...tergelam dilautan PD....hahhahha main pantai lak..ok2,..stop that nonsense, will you?...hahahha.....google translate ckp, bukan aku hahhah, actually, aku pun xde idea nk ckp or cerita...coz tgh fikir macam mana aku nk jadi terkenal...hahhahha "bongok"...aku ckp diri aku...bukan korg ye....

Sejak akhir2 nie, entah apa yg aku fikirkan.....byk disruption...xpelah...try sebaik mungkin...mungkin Allah nk bg ujian dekat aku...radha n tawakal je...serta usaha...tu yg penting...nk ckp byk takut lak salah faham..so sabar...sabar selagi bole...xpelah org nk maki, mare, perli...go on...nevermind, i know who i am, isk tiba2 terasa hati nak emosi...xleh bla...hahhahha..kadang2 aku nie npk je kuat..tapi rapuh sgt2, hanya harapkan org2 yg faham aku je yg byk bagi semangat, kalau tak, entahlah...keluatan birulah npknya....hehhehe..sudah...jgn layan sgt perasaan gerdik2 tu...nanti naik menyampah aku baca bukan korg (huhuhu hope korg tak menyampah baca sudahlah....)..

last but not least...aku sambung kemudian....hahhahha coz aku dah penat perah otak...nk cari bahan research.. utk apa...biarlah rahsia dulu...wah...ayat artis lak....hahhahha...nanti aku sambung tajuk diatas tu ye...coz aku penat bangat....hehehhe bahasa rojak...maafkan aku sebab ayat2 aku semua kelaut...so yg mana ada pening2 nk baca blog aku nie...minta maaf byk2...sebabnya, aku bukannya sasterawan negara, aku hanya manusia biasa, menulis sekadar untuk meluah rasa jiwa...yg tahu lagu tu...fahamlah...hahhah ok gudnite all...Assalamualaikum...#akuciterje #akubudakgombak

peace no war ;) #snorahizah hahhahha hashtag aku sendiri...npk tak sengal n bongok disitu..